Сатенените дамски нощници винаги са били тайното оръжие на всяка дама, която иска да привлече вниманието на своя любим бързо и мигновено. Несъмнено те подчертават изяществото във всяка жена, без значение от нейните фигура и телосложение. Това е и една от причините защо сатенените дамски нощници са толкова обичани, не само от жените, но и от техните партньори в любовта.

С течение на времето много двойки забравят да поддържат страстта, желанието и тръпката помежду си, а това винаги се оказва причина за търкане в отношенията и в някои случаи – дори за раздяла. Хубаво е да си припомним, че мъжете до нас са ни харесали, защото в началото на връзката ни сме били усмихнати, нежни и най-вече – красиви. Огледайте се около себе си и ако забелязвате, че през по-голямата част от седмицата сте с вързана коса и с не толкова привлекателни дрехи, значи е време за промяна! А какво би могло да свърши по-добра работа от една секси сатенена нощница, с която да изненадате вашия любим?

Секси луксозна визия, която подчертава красотата ви

Всяка жена иска да изглежда красива и да бъде харесвана от своя партньор, но защо да се ограничавате само с дневната визия? Сатенените дамски нощници имат изключително богата гама от модели, подхождащи за всеки тип тяло и предпочитания за стил. С тях винаги можете да придадете голяма доза лукс към нощната си визия и да подчертаете своето изящество. Мъжете обожават меката и приятна на допир женска кожа, а нежният сатен допринася още повече за това усещане.

Повечето жени обръщат голямо внимание на облеклото си през деня, но бельото, с което си лягате също е не по-малко важно. Именно то е показател за вашите самоуважение и самооценка, защото изразява отношението ви към вас, когато не ви виждат останалите.

Сатенени дамски нощници – как да изберете най-подходящият модел?


Всяко женско тяло е уникално и красиво само по себе си, но има няколко главни типа тела, на които определи модели сатенени дамски нощници стоят много по-добре от другите. В следващите редове ще ви запознаем с тях.

1. Обърнат триъгълник (ябълковидно тяло)

Този тип женско тяло се отличава с по-широко разположение на раменете и по-масивен гръден кош, за сметка на плосък корем и тънки крайници. Най-подходящите модели сатенени дамски нощници за този тип тяло са тези, които покриват част от раменете и преместват фокуса върху секси корема. Те могат да са направени от прозрачна сатенена материя, започваща от бюста надолу или да са изцяло изрязани в тази област. Комплектите от няколко части, които закриват повече тялото около рамене, също са много подходящи и стоят страхотно.

2. Триъгълна форма (крушовидно тяло)

Дамите с крушовидно тяло се разпознават по по-малките рамене и плосък корем, съчетани с по-големи и много секси ханш и бедра. Най-подходящите модели сатенени дамски нощници за тях са тези, които подчертават красивата извивка на тялото, благодарение на тънката талия при този тип тела. Всеки един модел, който може да се върже около кръста гарантира 100% сексапил за дамите с крушовидна форма.

3.  Форма тип пясъчен часовник

Това е може би най-желаният тип тяло от всяка жена. При него раменете и ханша са разположени симетрично и мазнините в тях се разпределят равномерно, правейки тялото да изглежда съвършено. Хубавото при този вид телосложение, е че всеки модел бельо изглежда зашеметяващо и щастливките с такъв тип тяло имат още по-голям избор. Разбира се, при тях стоят най-добре моделите, които разкриват по-голяма част от ръцете и краката.

4. Квадратна форма (банановидно тяло)

Този тип женско тяло се отличава с по-широка талия, която създава илюзията, че телосложението е квадратно. Подходящите модели сатенени дамски нощници за дамите с банановидно тяло също са много. Най-добре стоят тези, които са направени от две части (долна и горна). В повечето случаи жените с такава форма имат тънки ръце и крака, които могат да се подчертаят със секси късо бельо за долна част и нежен потник с тънки презрамки за горната.

Ако искате да изберете за себе си луксозни сатенени дамски нощници с най-високо качество, можете да разгледате нашите стилни предложения за лятото. Ние държим на високата класа и качеството на нашите стоки, затова гарантираме истински комфорт и неустоим външен вид.

Minimum 4 characters