След месеци усилена работа, избор на мостри, проби на печат и голяма доза творчество, днес с огромна гордост и вълнение Ви представям

Новата Колекция на SG by Svetlana Gushterova – AVENIR ! 

Avenir в превод от френски е “Бъдеще”, избрах го, защото ми предстоят много нови проекти, аз и моя екип имаме милиони идеи, които тепърва ще осъществяваме и с тази колекция слагаме “Началото” на много вълнуващ период! 

Бъдете до нас, обещавам, да ви оставяме без дъх милиони пъти! 

Насладете се на “Avenir”, моделите ни са създадени с много любов за всяка една от Вас, която иска да бъде красива и женствена, но и дръзка и секси,  да се чувства удобно и комфортно, но да бъде и забелязана, не само навън, а и у дома!  

С “Avenir” определено ще привличате погледи! 

През цялото време до мен беше моя екип, който ми помогна много за да бъде всеки детайл перфектен и да осъществя тази моя идея, за една различна и уникална колекция!

Избрах италиански платове с много високо качество, за да галят кожата ви, върху които отпечатахме авторски десени създадени специално за SG от Лина Викторова, която следваше всяка моя идея.

Както винаги необикновената фотосесия е дело на Костадин Кръстев – Коко

За цялостната си визия се доверих на

Грим – Вили Иванова

Коса – Милена Димитрова – Фифи

Уникалното видео е дело на Красимир Николов

До мен на снимачната площадка застанаха Анна Острева и Теодора Илиева

Благодаря на всички!

Сбъднахте една моя мечта!

Азис е моето вдъхновение и верен помощник в осъществяването на всяка щура идея! И много скоро ще ви представим нещо невероятно заедно ….

Насладете се на Колекция “AVENIR”

Светлана Гущерова

SG by Svetlana Gushterova

Leave a reply

Minimum 4 characters